Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (2024)

Avasta oma instinktid

Sõjalise klassi tugevus | 10 ATM veekindlus
Vere-hapnikuküllastuse mõõtmine

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (1)

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (2)

Peab vastu koos Sinuga

Amazfit T-Rex Pro kella korpus on tugev koos selgelt eristuvate nurkadega. Kell on läbinud 15 sõjalise klassi vastupidavuse testi1 ning suudab sinuga võidelda läbi kuumade kõrbete, niiskete vihmametsade ja polaarliustike.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (3)

Tugev nii seest kui ka väljast

Amazfit T-Rex Pro on kombinatsioon praktilisusest, jõust ja mugavusest. Välimine raam on läbinud metallipihustamise protsessi, mis täiustab kella korpuse rikkalikke tekstuure. 1,3-tollise HD AMOLED värvilise ekraani imeline selgus koos alati-sees ekraaniga tagab, et sa ei pea olulise teabe kontrollimiseks oma tegevus peatama. Amazfit T-Rex Pro-ga on kaasas nahasõbralik silikoonrihm, millel on higi imav disain, et kell püsiks kuivana.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (4)

Sinu partner igaks seikluseks

Amazfit T-Rex Pro on varustatud nelja globaalse navigatsioonisatelliidi süsteemiga, 10 ATM veekindlusega2, vere-hapnikuküllastuse mõõtmise süsteemiga3, ilmajälgijaga4, päikesetõusu ja -loojangu jälgimisega4, kuufaaside jälgimisega5, kompassi ja baromeetrilise kõrgusmõõturiga, ülipika 18-päevase aku kestvusega6 tavapärase kasutuse juures ning üle 100 erineva spordirežiimiga.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (5)

Avasta tundmatut

Neli toetatud globaalset satelliitnavigatsioonisüsteemi pakuvad kiiret ja suure täpsusega positsioneerimist. Pole tähtis, kuhu lähed, nüüd tead alati, kus oled.7

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (6)

Püüa laineid

10 ATM veekindlusega Amazfit T-Rex Pro on veekindel kuni 100 meetri sügavuseni2, see võimaldab muretult koos kellaga surfata, ujuda või salapärast veealust maailma avastada.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (7)

Vere-hapnikuküllastus3

Kõrgustes ronides või matkates on iga järgnev meeter väljakutse. Seetõttu annab Amazfit T-Rex Pro teile märku iga kord, kui tuvastab suuri kõrguse muutusi8 ja palub teil teha vere hapnikusisalduse testi. Seda võite teha ka siis kui tunnete end ebamugavalt, et oma keha paremini kaitsta.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (8)

Treeni täiel rinnal ja
jälgi igat oma liigutust

Amazfit T-Rex Pro kell sisaldab enam kui 100 spordirežiimi ning seda saab kasutada kriitiliste andmete (nt treeningu pulsisageduse, läbitud vahemaa, liikumiskiiruse ja põletatud kalorite reaalajas) jälgimiseks, et parandada teie sportliku sooritust.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (9)

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (10)

FirstBeat™

FirstBeat™ algoritm hindab spetsiifilisi andmeid, näiteks maksimaalset hapnikutarbimist9, täielikku taastumisaega ja treeningkoormust, et mõõta teie saavutusi pärast igat väljakutset.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (11)

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (12)

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (13)

ExerSense™

Amazfiti uusim enda väljatöötatud ExerSense™ treeningutuvastusalgoritm tuvastab automaatselt kaheksa spordirežiimi ja salvestab vastavad treeninguandmed.10

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (14)

Südame löögisageduse jälgimine11

Amazfit T-Rex Pro pakub ööpäevaringset südame löögisageduse jälgimist ja on võimeline andma koheseid hoiatusi kõrge pulsisageduse kohta. Südame tervis on esmatähtis ja seega jälgib teie Amazfit T-Rex Pro seda kogu aeg ning suudab kogu päeva jooksul salvestada ka teie südame löögisageduse varieeruvust (HRV), et paremini jälgida stressitaset.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (15)

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (16)

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (17)

Saage isikupärastatud tervise hinnangud PAI abil

PAI on tervise hindamissüsteem, mis kasutab spetsiaalset algoritmi, et teisendada keerukas teave, nagu pulsisagedus, aktiivsuse kestus ja muud terviseandmed, üheks arvväärtuseks. PAI tervisehindamise süsteem toetab enamikke treeningrežiime, olenemata ajast või asukohast ning loob iga kasutaja jaoks kohandatud tervisehinnangu, et pakkuda isikupärastatud kasutuskogemust.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (18)

Unekvaliteedi jälgimine12

Unekvaliteet on tervise jaoks ülioluline, mistõttu toimib Amazfit T-Rex Pro kui teie isikliku uneabilisena. Kell suudab ära tunda erinevaid unestaadiumeid – näiteks kerge, sügava ja REM-unestaadiumid. Lisaks saad ülevaate ka päevastest uinakutest ning võimalikest hingamisprobleemidest une ajal.13

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (19)

Teie isiklik assistent

Amazfit T-Rex Pro teavitab teid kõigist sissetulevatest sõnumitest või kõnedest, et vältida olulise teabe vahelejätmist. Samuti saab sellega Bluetoothi kaudu hõlpsalt juhtida muusika taasesitust nutitelefonis, et oma lemmikesitusloendeid ka liikvel olles nautida.

Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (20)

  1. Selle teema asjakohased andmed pärinevad järgmisest aruandest: H202005252293-01EN-G2. Pikaajaline kokkupuude ei ole soovitatav, kuna see võib kella ja selle komponente kahjustada.
  2. Vastavalt GB/T 30106-2013 / ISO 22810:2010 standardile on Amazfit T-Rex Pro reiting 10 ATM, veekindlusega kuni 100 meetrit ja peab vastu pritsmetele, lumele, duši all käimisele, ujumisele, snorgeldamisele või mitte-kiirveespordile. See on läbinud riikliku kellakvaliteedi järelevalve- ja kontrollikeskuse testimise ja aruande number on XRX-ESH-P20062174. Kuuma duši all käies või saunas käies eemaldage kell, sest liiga palju auru võib tihendit kahjustada ja muuta seda vähem veekindlaks.
  3. SpO2 tase võib mõjutada hapniku taset erinevates organites. Kui tase on liiga madal, võib see põhjustada pearinglust, peavalu või südameseiskust. See toode ei ole meditsiiniseade. Mõõtmisandmed on mõeldud ainult viitamiseks ja neid ei saa kasutada mis tahes meditsiinilise seisundi professionaalseks diagnoosimiseks või jälgimiseks. Lisaks mõjutab andmete täpsust see, kui anduri piirkond puutub kokku nahaga, kus on karvad või tätoveeringud ning see võib olenevalt füüsilistest omadustest erineda. SpO2 mõõtmiseks hoidke oma käsi paigal.
  4. Ilmaandmete ning päikesetõusu ja -loojangu andmete hankimiseks on vaja välist ühendust mobiilirakendusega.
  5. Kuufaasi andmete saamiseks on vaja seadistada konkreetne kella sihverplaat.
  6. Aku kestvus võib olenevalt sätetest, töötingimustest ja muudest teguritest erineda. Seega võib tegelik tulemus laboriandmetest erineda.
  7. Siseruumides positsioneerimist ei toetata. Positsioneerimiskiirust ja täpsust võib mõjutada ümbritsev keskkond.
  8. Kui jõuate 3000+ meetri kõrgusele, palub kell teil 24 tunni jooksul üle 400 meetri tõusmisel teha vere-hapniku küllastuse testi; kui jõuate 4000+ meetri kõrgusele, palub see teil testi sooritada, kui tõusete 6 tunni jooksul üle 400 meetri.
  9. Maksimaalse hapnikutarbimise tuvastamist toetatakse ainult vabas õhus jooksmise režiimis.
  10. Treeningu tuvastamise funktsiooni täpsus ja tundlikkus on inimestel erinev ning on seotud kasutaja kehahoiaku ja oskustega treeningu ajal. Lühike treeningu kestus või sagedased kehaasendi muutused ei pruugi automaatset tuvastamise funktsiooni käivitada. Kui sõidate autoga või bussiga või osalete muudes sellistes tegevustes, võib juhuslik tuvastamine käivituda, kui need tegevused on valitud treeningrežiimiga eriti sarnased. Kui teete õues tegevusi, kui GPS-signaal on halb või AGPS-i andmeteavet ei ole telefoniga pikemat aega sünkroonitud, võidakse neid välitegevusi hinnata kui siseruumides tehtavaid.
  11. 24-tunnine automaatne pulsisageduse tuvastamise funktsioon nõuab, et kasutaja seadistaks ja lülitaks sisse rakenduses " heart health detection" funktsiooni ning minimaalseks väärtuseks saab määrata 1 minuti; seda funktsiooni ei saa kasutada meditsiinilistel eesmärkidel ega meditsiinilise diagnoosi alusena. Ebatavaliselt kõrgenenud südame löögisageduse hoiatuste korral, hakkab kell vibreerima. Tuvastamistulemused on esitatud ainult viitamiseks. Halva enesetunde korral pöörduge professionaalsete meditsiiniasutuste poole. Pulsisagedust ei saa ujumise ajal mõõta ja mõõtmise täpsust võivad mõjutada välistegurid.
  12. Une jälgimine salvestab ööund ja uinakuid, mis kestavad üle 20 minuti. Kõik uneperioodid, mis algavad või lõppevad ajavahemikus 22.00–8.00, salvestatakse ööunena ja kui uinute 60-minutilise ajavahemiku jooksul kummalgi pool oma öist uneperioodi, registreeritakse see ka ööunena. Unesalvestused, mis algavad või lõpevad 60 minuti jooksul väljaspool teie öise une perioodi ja mis ei kattu ühelgi hetkel kella 22.00–8.00 ajavahemikuga, salvestatakse uinakuna.
  13. Uneaegse hingamise kvaliteedi jälgimine tuleb eraldi aktiveerida.
Nutikell Amazfit T-Rex Pro A2013 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5982

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.